Dag 15 och 16 (full rulle)
Dag 15 var det dags för första återbesöket på Sahlgrenska. Var väl lite spänd vad deras våg skulle säga...
På förmiddagen var jag på ett läkarbesök angående medicineringen av min sköldkörtelnedsättning och det var ett oerhört givande och bra besök.
På eftermiddagen bar det av till Göteborg och ännu ett trevligt besök. Vågen var relativt snäll med tanke på att jag väger mig med kläderna på där. Har enligt den tappat runt 8 kg men hemmavågen säger närmare 10. Får väl vara nöjd vilket som! :)
Bombarderade min stackars sköterska med diverse frågor bl.a. om mitt saltsug. Hon tyckte det var ok att salta lite extra om jag äter soppor.
Efter Sahlgrenska åkte vi till Gekås och det blev en väldigt lång dag. Jobbigt med all mat och restauranger där bara... Uscha. Men vi hade med shakes!
Dag 16 var en lång arbetsdag. Det är utan tvivel mycket jobbigt att laga mat och göra god fika till andra och inte få smaka själv... Jag beundrar dem som pulvrar och dagligen lagar mat till sin familj. Hemma är det lätt för oss för vi har tagit väck all mat. Inga frestelser, dofter osv... En väldig skillnad! Jag jobbar ju med barn och ungdomar dessutom som tycker att det är märkligt att jag inte äter samma som dem...
På förmiddagen var jag på ett läkarbesök angående medicineringen av min sköldkörtelnedsättning och det var ett oerhört givande och bra besök.
På eftermiddagen bar det av till Göteborg och ännu ett trevligt besök. Vågen var relativt snäll med tanke på att jag väger mig med kläderna på där. Har enligt den tappat runt 8 kg men hemmavågen säger närmare 10. Får väl vara nöjd vilket som! :)
Bombarderade min stackars sköterska med diverse frågor bl.a. om mitt saltsug. Hon tyckte det var ok att salta lite extra om jag äter soppor.
Efter Sahlgrenska åkte vi till Gekås och det blev en väldigt lång dag. Jobbigt med all mat och restauranger där bara... Uscha. Men vi hade med shakes!
Dag 16 var en lång arbetsdag. Det är utan tvivel mycket jobbigt att laga mat och göra god fika till andra och inte få smaka själv... Jag beundrar dem som pulvrar och dagligen lagar mat till sin familj. Hemma är det lätt för oss för vi har tagit väck all mat. Inga frestelser, dofter osv... En väldig skillnad! Jag jobbar ju med barn och ungdomar dessutom som tycker att det är märkligt att jag inte äter samma som dem...